Elmer

AGTERGROND

Elmer, die kleurvolle olifant, is ’n kleutergunsteling sedert sy skepping in 1989. Die reeks is bekend aan miljoene, en het al meer as 4 miljoen kopieë verkoop regoor die wêreld, in meer as 40 tale. Die subtiele boodskap, dat dit aanvaarbaar is om anders te wees, word gekombineer met die lewendige kleur en astrante humor van die hoofkarakter.

Elmer die olifant is moeg daarvan om soos ’n kleurvolle lappieskombers te lyk en vermom homself as ’n gewone grys olifant om by die res van die trop in te pas. Maar sy gewone uitbundigheid kan nie vir lank onderdruk word nie!

OOR DIE OUTEUR en ILLUSTREERDER

David John McKee is ’n Britse skrywer en illustreerder, veral bekend vir kinderboeke en animasie. In 2006 word hy genomineer vir die internasionale Hans Christian Andersen Toekenning.


SKU 978-1-4853-0886-7
Skrywer David McKee
Dimensie 240mm x 275mm
Formaat Hardeband
Bladsye 40
Publiseer Datum Augustus 2018
Uitgewer Protea Boekhuis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *