Spieëlbeeld

Strijdom van der Merwe (b. 1961) is a full-time land artist who lives in Stellenbosch. He studied art at the Universities of Stellenbosch (South Africa), Hooge School Voor de Kunste (Utrecht, Holland), the Academy of Art and Architecture (Prague, the Czech Republic) and the Kent Institute of Art and Design (Canterbury, England).

Franz Marx is ’n bekroonde akteur, draaiboekskrywer, regisseur en vervaardiger met verskeie films, televisiereekse, enkeldramas en minireekse agter sy naam. Hy is ook die skrywer en vervaardiger van Suid-Afrika se eerste sepie, Egoli: Plek van Goud.


SKU 9781485303992
Skrywer Franz Marx
Dimensie 137 x 213mm
Formaat Sagteband
Bladsye 352
Publiseer datum 7 Nov 2017
Uitgewer Protea Boekhuis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *