Tillie Appelpit – Die lappieskombers

AGTERGROND

Tillie Appelpit, die appelbloeiselwit kerkmuisie, hou van kuier met haar vriende en is baie lief vir naaldwerk. Eendag bring haar vriendin opwindende nuus … daar is ’n groot naaldwerkkompetisie op die dorp met uitstekende pryse om te wen! Dadelik is al hier vriende druk besig met naaldwerk, en niemand word genooi vir tee nie. Die nuuskierigheid raak vir Tillie net te veel!! Wat maak hulle almal? En hoekom is almal so vreeslik geheimsinnig?
Welkom by die wonderlike wêreld van Tillie Appelpit!

OOR DIE SKRYWER

Andreas H. Schmachtl is in 1971 gebore en het kuns studeer. Hy skryf en illustreer al sedert 2007 die oulikste karakters, met baie detail, en skryf wonderlike, avontuurlustige stories van muise, hasies, krimpvarkies en ander klein diertjies wat baie na aan sy hart lê.


 

ISBN 978-1-4853-0961-1
Illustreurder/Outeur Andreas Schmachtl
Vertaler Amelia de Vaal
Dimensies 210mm x 210mm
Formaat Hardcover
Bladsye 32
Verskyningsdatum September 2018
Uitgewer Protea Boekhuis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *