9 Replies to “Protea Boekhuis Katalogus 2022”

 1. Ek was aangenaam verras om F.A.Venter se “Bedoelde Land” in ‘n boekwinkel te sien. Waar kan ek “Offerland” bekom? Ek is in besit van die 1964-druk van “Geknelde Land”

 2. Goeiedag, ek soek die melkterte-resepteboek van Callie Maritz en Mari-Louis Guy. Is die beskikbaar en kan ek die koop? Ek woon in Duitsland!

  1. Goeie dag,
   Ek sien die boek is “Markdag” deur Callie Maritz en Mari-Louis Guy!

   Dit is by ons Boekwinkels beskikbaar, maar internasionale versending word per e-pos hanteer. E-pos asseblief di boekbesonderhede en u fisiese adres na sales_online@proteaboekwinkel.com. Die Protea Boekwinkel-span sal met ‘n kwotasie antwoord.

 3. Goeie middag, ons het onlangs n boekwinkel (Die Boekklub) in Groblersdal ge-open. Ons wil baie graag baie van die Afrikaanse skrywer se boeke aankoop vir ons winkel. Hoe gaan ons te werk om dit vanaf Protea te bestel?
  Leanie Maré

 4. I just want to find out if Die Lindervelder se laat waai is available in book format,and where can I get it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *